EFT posttraumatische hulp in Israël

In Israël vallen jaarlijks vele doden door terreur en oorlogshandelingen. Nog veel meer mensen raken geestelijk getraumatiseerd door de terreurdaden zoals bomaanslagen en schietpartijen en het verlies van vrienden en familieleden.

De geestelijke gezondheidszorg in Israël is enorm overbelast om al deze mensen een goede begeleiding te kunnen geven.

EFT Israël is een netwerkoffensief begonnen in de professionele gezondheidszorg. Zij willen een vrije trauma zorg kliniek openen in het Gilo Community Centrum. Hun doel is om in grote publieke seminars les te geven in effectieve praktische op fysiologie gebaseerde traumaverlichtende technieken.

De vraag naar emotionele hulp in Israël is veel groter dan alleen de groep van directe slachtoffers van terreur. Onder de gehele Israëlische bevolking bestaat hieraan een zeer grote behoefte.

Het huidige model zegt dat de psychologische middelen te krachtig zijn om deze aan het publiek te leren.

EFT heeft inmiddels in grote mate de reputatie opgebouwd van succes, het is zeer gebruiksvriendelijk en het heeft geen gevaarlijke contra-indicaties. Het wetenschappelijk onderzoek en het grote aantal anekdotische bewijs van de werking van EFT laten een veel hogere successcore zien dan de conventionele gesprekstherapieën. Tevens heeft het een veel lagere score van terugkeer van het probleem. De successen die met EFT bereikt worden bestrijken een breed gebied van zowel relevante emotionele en fysieke problemen is.

Het doel van EFT Israël is een vrije trauma zorg aan slachtoffers van terreur, en het geven van directe Trauma Zelfhulp Training aan het grote publiek. Dit zal een grote drukvermindering geven op de professionele geestelijke gezondheidszorg, en het zal vele mensen kunnen helpen bij hun onrust, en de dagelijkse verlammende angst onder het juk van de terreur.

Voor meer info: energypsychologyinteractive.com

“ Research on the Effectiveness of Energy psychology “